Palvelut

Shantilan palvelut

Shantilan palvelut, tuotteet ja hoidot ovat aidosti kokonaisvaltaisia, pohjautuen ikivanhoihin hyviksi havaittuihin oppeihin terveyden ja kauneuden saavuttamisesta.

Muinaiset opetukset ayurvedasta ja tantrajoogasta, sekä suomalaiset kuin myös muun maailman ajattomat perinneopit kietoutuvat yhteen muodostaen lempeät, mutta tehokkaat työkalut, jotka kuljettavat elämää kohti tasapainoa, onnellisuutta ja kauneutta.

Shantilan Butiikki

Shantilan myymälä on pieni sekatavarakauppa, josta löytyy kaikenlaista kauneutta ja terveyttä edistävää tavaraa ja tuotetta, jotka liittyvät filosofiaamme.

Tykkäämme menneen maailman tunnelmasta, joten Vintage-tavara viihtyy myös hyllyillämme ja ympärillä onkin aistittavissa nostalgista värinää.

Kierrätyksen kekseliäinä mestareina luomme myös tavaroista uutta ja uniikkia, koristetta ja käyttötavaraa. Vanhojen esineiden korjaaminen, kunnostaminen ja kaunistaminen on antoisaa. Näitä uuden elämän saaneita esineitä löytyy butiikista.

Butiikki on auki sopimuksen mukaan, jolloin saat kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua nauttiessasi kupin kuumaa vierailun lomassa. 

Yksittäiset hoidot

Kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä hoitoja, nauti vaikka viikottain. Kysy sarjahoito-tarjous.

Energiahoito

Kesto 1,5 h

Energiahoito on luonnollinen ja lempeä, mutta tehokas hoito, joka lisää kehon elinvoimaa, poistaa kroonista stressiä, aktivoi kehon omaa paranemista ja poistaa kipuja.

Hoito on rentouttavaa, vaatteet päällä, seisten, istuen ja hoitopedillä maaten tehtävä fyysinen ja energeettinen käsittely.

Hieronnat

Kesto 1,5 h

Hieronta on pehmeä, rentouttava ja elinvoimaa lisäävä kokovartalon lämminöljyhieronta. Eteeriset öljyt hoitavat pintaa syvemmältä hellien myös mieltä.

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vetreyttää ja uudistaa kehoa,

Kasvohoito

Kesto 2 h

Yläkehon ja pään alueen hoito Todella kokonaisvaltainen kasvohoito, joka alkaa selän ja hartioiden kuorinnalla ja hieronnalla. Nautinnolllinen kasvohoito, marmapisteiden käsittely, hieronta, joka ulottuu niskasta päähän sekä käsiin aina sormenpäihin asti, on totaalisen syvvärentouttava ja stressiä poistava.

Tehokas alginaattinaamio kiinteyttää ja virkistää. Hoidon jälkeen olo on kirkastunut ja uudistunut.

Joogasali

Shantilan yksityisessä joogasalissa voit täysin omassa rauhassa laskeutua joogan maailmaan.

Turvallisessa, kiireettömässä ympäristössä on helppo ottaa ensiaskelia joogapolulla tai syventää omaa harjoitusta.

Jooga 2-6 hlön pienryhmälle

Jooga 2-6 hlön pienryhmälle on lempeää hathajoogaa ja sopii kaikille perusterveille. Asana-harjoituksen päätteeksi laskeudutaan palauttavaan rentoutukseen. Shantilan jooga perustuu ikivanhaan, henkiseen tantra-tieteeseen.

Harjoitukset pyrkivät fyysiseen hyvinvointiin ja sitä kautta henkisen energian vapauttamiseen, oman sisäisen voiman löytämiseen ja kaiken yhtenäisyyden ymmärtämiseen, tasapainoon.

Elämysjooga pienryhmälle

Elämysjooga pienryhmälle. Kauneusjooga, kasvojooga tai Pyhä Matka-joogarituaali syventävät ymmärrystä kauneuden holistisuudesta. Hellivää itsehoitoa ja nautintoa.

Luonnonmukaiset kauneustuotteet, ikiaikaiset harjoitukset sukeltavat pintaa syvemmälle ja herättävät jotain kaunista ja pyhää. Eri elämyspolkujen kuvaukset saat tilaamalla.

Workshopit & retriittipäivät

RETRIITTIPÄIVÄT JA TYÖPAJAT ovat pieniä minilomia, rentoutushetkiä, omaa aikaa, luentoja tai uuden oppimista teemasta riippuen.

Kaikkien yhteisenä päämääränä on uusien taitojen oppiminen kaikilla tasoilla, voimaantuminen ja ihmisen henkinen kasvu joka vie lähemmäksi hyvinvointia, tasapainoista ja onnellista elämää.

Tulevat workshopit ja retriittipäivät

PVM Nimi Kuvaus Lisätietoja

Kuka sinua hoitaa ja opastaa

Nina

Kauneuden ammattilaiseksi valmistuin kohta kolme vuosikymmentä sitten. Kaupungin ensimmäisten akryylinhajuisten kynsistudioiden ja erilaisten hoitoloiden kautta kuljin ulkomaille oppimaan lisää.

Tavaratalojen ja lentokentän kullanhohtoisessa, kevyessä maailmassa, ylellisen parfyymin tuoksun keskellä opin arvostamaan iloa ja kauneutta, jota kimalteleva kosmetiikka taikoi esiin.

Lue lisää

Jo nuorena tunsin syvää yhteyttä mystiikkaa, luontoa ja eläimiä kohtaan. Alkemia, salaperäinen tieto yrttioppeineen, sekä vanha itämainen viisaus veti puoleensa. Löysin ajattoman elämän tieteen ayurvedan ja kokonaan uusi maailma avautui. 

Kylpylöiden hämyssä kyynärpäitä myöten savessa, yrttejä ja öljyjä hieroessani, mietin usein elämän tarkoitusta. Halusin ymmärtää ja oppia lisää. Jooga- ja meditaatio-opettajaksi kouluttautuessani moni asia loksahti kohdalleen ja ikiaikainen tantran tie kutsui seuraamaan. Tantra on muuntumisen tie, energioiden oivaltamista, joten polku johti vielä opiskelemaan energiahoitajaksi. 

Maaseudun rauhassa ovat omat juuret asettuneet, yhteys omaan arvokkaaseen kulttuuriin, viisauteen ja perinteisiin on saanut hiljalleen herätä ja voimaantua. 

Intohimoni on saavuttaa kaunis, onnellinen ja hyvä elämä, sekä opastaa matkaa sinne myös muille. Shantilassa saan mahdollisuuden yhdistää kaiken kauniiksi kokonaisuudeksi, tuoda yhteen samanhenkisiä ihmisiä oppimaan ja opettamaan. Elämä on ikuista oppimista meille kaikille. Yhdessä kuljemme polkua eteenpäin, luomme parempaa tulevaisuutta samalla kun kasvamme kauniiksi.